Muslin Swaddle 120×110cm

Baru
Website https://www.instagram.com/qamqimbaby/
Muslin Swaddle/Blanket ✅100% Cotton (Lightweight cotton) ✅Tebal 2 Layer/Lapisan ✅Kualiti/ketebalan/ukuran sedikit berbeza setiap corak. ✅Harga tidak termasuk postage ✅COD – Shah Alam ——————————————- Saiz 🅰 ✅120± x 110±cm (±5cm) ✅70± corak ✅Harga Asal: RM25/pc ✅Saiz Paling besar (bidang 45 ± / besar mcm tudung bawal) Harga promosi: 1pc rm18 2pcs rm36 3pcs rm45 (RM15/pc) sila ...
RM 18

Muslin Swaddle 120x110cm

Baru
Website https://www.instagram.com/qamqimbaby/
Muslin Swaddle/Blanket ✅100% Cotton (Lightweight cotton) ✅Tebal 2 Layer/Lapisan ✅Kualiti/ketebalan/ukuran sedikit berbeza setiap corak. ✅Harga tidak termasuk postage ✅COD – Shah Alam ——————————————- Saiz 🅰 ✅120± x 110±cm (±5cm) ✅50± corak ✅Harga Asal: RM25/pc ✅Saiz Paling besar (bidang 45 ± / besar mcm tudung bawal) Harga promosi: 1pc rm18 2pcs rm36 3pcs rm45 (RM15/pc) sila ...
RM 18

Flip Card WOW

Baru
Website https://www.mommyhappygroup.com/flip-card-wow/
FLIP CARD WOW, alat bantu mengajar terkini untuk anak anak belajar membaca BAHASA MELAYU, BAHASA INGGERIS DAN MATEMATIK dengan lebih gembira dan meyakinkan, mak ayah pasti tersenyum gembira kerana anak sibuk beraktiviti dengan FLIP CARD WOW FLIP CARD WOW ini mempunyai: 🌸 Tebal kad 310gsm 🌸 Saiz kad (L) 5.25inci (T)7.25inci 🌸 Kad jenis glossy ...
RM 78

Susu Kambing UHT Kaprima

Baru
Assalamualaikum & Salam Sejahtera . DAPATKAN SUSU KAMBING SEGAR UHT PERTAMA DI MALAYSIA! (125ml) 🥛🐐🇲🇾 . Di datangkan dengan 3 perisa 🥛Asli 🍓Strawberi 🍫Coklat . =========== KELEBIHAN 💪 =========== 1. Hanya perlu disimpan didalam suhu bilik 2. Tahan sehingga 6 bulan 3. Mudah dibawa kemana mana tanpa rosak 4. Sedia diminum 5. Tidak hamis . ...
RM 19.90

Flashcard Marker

Baru
Website https://www.mommyhappygroup.com/kombofc01-flashcard-marker-abc-123-animals/
Koleksi 3 flashcard dengan marker..anak anak belajar mengenal animals, mengenal alphabets, mengenal numbers.. lagi best anak boleh belajar menulis berulang kali sebab flashcard ini boleh tulis padam dgn marker anak anak mesti suka. Ibu Ayah pun happy, tak pening kepala nk beli byk2. 📜 bagus tau kad macam ni sebab kad tak mudah koyak, kertas ...
RM 49

Softbook Busybook

Baru
Website https://www.mommyhappygroup.com/softbook-my-busy-book/
Adakah anda ibu ayah yang mempunyai bayi 1 bulan sehingga 2 tahun dan tercari cari bahan pembelajaran dan permainan untuk bayi comel anda? Ha.. jangan risau kerana kami bawakan Softbook My Busy Book yang sangat sesuai dan selamat untuk bayi Softbook My Busybook adalah ‘buku sibuk’ utk anak tersayang.. membuat anak anak sibuk bermain sambil ...
RM 35

Pipeline Construstion

Baru
Website https://www.mommyhappygroup.com/pipeline-construction/
PIPELINE CONSTRUCTION.(pelbagai Bentuk & 4 bertayar) -Mudah di kemas size besar. -Tidak merbahaya kepada bayi. -Tidak tajam seperti lego. -Tidak sakit jika terpijak. -Non Toxic -Manual aktiviti -Rasai pengalaman baru bina Pipeline -Products Under MC certification. ❇Meransang minda kreatif ❇Melatih motor halus ❇Menajamkan daya Imaginasi ❇Meningkatkan daya Fokus ❇Meningkatkan daya Sensory ❇Merangsang fungsi otak kanan ...
RM 20

Selimut Baldu

Baru
Spesifikasi: ❤️ Material: Fleece and flannel ❤️ Saiz: 102cm x 76cm ❤️ Sesuai digunakan semasa: musim bunga,musim panas, musim luruh, musim sejuk, travel, di dalam rumah dan sebagainya ❤️ Umur: new born hingga kanak-kanak berumur 6 tahun. ❤️ Design: 5 design yang menarik ❤️ Harga : Rm 24 + free gift The package includes: ❤️ ...
RM 24

Drill and design toy

Baru
This drill and design toy is easily one of the most fun and educational toys your child could have! The set will contribute to your child’s growth, supporting creative thinking and imagination, as well as fine motor skills. Its durable plastic pieces will remain intact and allow children to construct custom designs in creative fashion ...
RM 50

Cartoon shape

Baru
Let the baby know different colors and shapes; cultivate the baby’s observation and hand eye coordination; let the baby practice inlay, and learn to look for a one-to-one correspondence.
RM 46

Babyfood

Baru
RM 13

Babyfood

Baru
RM 13

Legging Budak Viral

Baru
* Legging Anti-Peluh. * Kain Sejuk, Lembut dan Selesa. * Corak Menarik dan Terbaru * Boleh digunakan di rumah, bermain di luar, berjalan – jalan di mall dan dipakai bersama kain sekolah. * Menambahkan kecomelan dan keriangan anak setiap hari * Saiz boleh pilih, corak rawak sahaja
RM 3.99

Multigrain cereal snack

Baru
Cereal untuk bayi 7m+. Boleh dijadikan bubur, kudap² atau cereal dicampur dengan susu. 🌼 paling mudah untuk breakfast anak. Cuma perlu tambah susu fm atau breast milk sahaja. 🌼 untuk kudap² anak di dlam kereta atau petang².
RM 13

Puff cheezy chicken

Baru
Kudap² sihat untuk bayi 8m+ Puff ini panjang² boleh jadikan sebagai finger food. 🌼 diperbuat dari beras perang, ayam, keju dan 6 jenis sayur.
RM 17

Glitter lace headband

Baru
Glitter lace headband sesuai untuk bayi 3 bulan hingga 1 tahun. Ada 3 warna iaitu rose gold, pink dan silver. RM 20 untuk satu piece. Boleh di jadikan hadiah baby shower, akikah atau hari jadi. Kotak disediakan dengan harga berbeza.
RM 20

Hair clip

Baru
Barretes hair clip untuk anak.
RM 20

BEADED cotton twist headband

Baru
Beaded cotton twist headband sesuai untuk bayi 6 bulan hingga umur 3 tahun. Ada juga saiz dewasa untuk mommy. Boleh dijadikan sebagai hadiah kepada bayi dan mommy. Kotak di sediakan dengan harga berbeza.
RM 20

PLAIN cotton twist headband

Baru
Plain cotton twist headband sesuai untuk bayi 6 bulan hingga umur 3 tahun. Ada juga saiz dewasa untuk mommy. Boleh dijadikan sebagai hadiah kepada bayi dan mommy. Kotak di sediakan dengan harga berbeza.
RM 12

PLAIN cotton twist headband

Baru
Plain cotton twist headband sesuai untuk bayi 6 bulan hingga umur 3 tahun. Ada juga saiz dewasa untuk mommy. Boleh dijadikan sebagai hadiah kepada bayi dan mommy. Kotak di sediakan dengan harga berbeza.
RM 12

Lace headband baby

Baru
Lace headband lembut sesuai untuk baby 3 bulan hingga 1 tahun. Boleh dipakai setiap hari atau dijadikan sebagai hadiah akikah, baby shower atau hari jadi. Kotak sebagai hadiah disediakan dengan harga berbeza.
RM 20
Pasta Sayuran Eatalian Express Mixed Vege Pasta 100gm

Pasta Sayuran Eatalian Express Mixed Vege Pasta 100gm

Baru
EATALIAN EXPRESS MIXED VEGETABLE PASTA 100gm Ramuan: ▪️Tepung Semolina dan Puree Sayuran Segar ▪️Tanpa sebarang pewarna tiruan, pengawet, wax, perasa, garam, gula atau bahan2 yang bukan semulajadi ▪️10 jenis sayuran berbeza dalam 1 pek Mixed Vege Pasta iaitu; 🔹Bunga kubis (cauliflower) 🔹Tomato 🔹Lobak merah (carrot) 🔹Labu (pumpkin) 🔹Ubi keledek (sweet potato) 🔹Kubis merah (red cabbage) ...
RM 10

PAKEJ PANTANG EKSLUSIVA

Baru
Menyediakan pakej berpantang daily vizito Ekslusiva. – 3 hari – 7 hari – 14 hari – 21 hari
RM 950

PAKEJ PANTANG DAILY VIZITO B

Baru
Menyediakan pakej berpantang daily vizito B – 3 hari – 7 hari – 14 hari – 21 hari
RM 850

PAKEJ PANTANG DAILY VIZITO A

Baru
Pakej berpantang daily vizito A Menyediakan pakej untuk 3 hari, 7 hari, 14 hari & 21 hari.
RM 650

Kasih Ameena Confinement Care

Baru
CONFINEMENT CARE 1) menyediakan pakej menjaga ibu selepas bersalin 2) menyediakan perkhidmatan/ pakej penjagaan ibu serta bayi 3) menyediakan pakej all in( ibu+ bayi + makanan berpantang 4) lactation 5) pakej penjagaan lengkap (ibu + ank+ makanan pantang)
RM 50

INSTANT WHITE RICE

Baru
Terdapat dalam 2 variasi ▶️Instant Brown Rice ▶️Instant White Rice ✔️Produk mesra travel ✔️Hanya perlu bancuh dengan air panas ✔️Sesuai untuk baby dari umur 6 bulan ✔️Kombinasi yg sesuai bila dicampur dengan serbuk bilis/serbuk ayam Nett Weight : 150g
RM 20

Knotted Sailor Bow Soft Wide Nylon Headband

Baru
Headband bertali lebar dengan material nylon yang lembut sesuai untuk bayi 3 bulan hingga semua peringkat umur. Datang dalam 27 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 10

3IN Fabric Flower Soft Wide Nylon Headband

Baru
Headband bertali lebar dengan material nylon yang lembut sesuai untuk bayi 4 bulan hingga semua peringkat umur. Datang dalam 15 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 12

Dress Floral Princess

Baru
✨ Dress floral princess ✨ 🌼 Ada bermacam corak yang comel dan menarik. 🌼 Material cotton. 🌼 Ada cerut getah pada bahagian hujung lengan. 🌼 Ada zip dan tali pada bahagian belakang dress. 🌼 Size M 3-4y, L 5-6y, XL 7-8y, XXL 9-10y 🌼 Harga M, L RM55. XL, XXL RM59. 🌼 Depo preorder RM20 ...
RM 55

Knotted Single Bow Soft Knitted Wide Nylon Headband

Baru
Headband bertali lebar dengan material nylon berkait yang lembut sesuai untuk bayi 6 bulan hingga semua peringkat umur. Datang dalam 26 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 12

Confinement lady

Baru
Day care 9 until 5 pm Starting day 5 until 44 days Local therapist and Malaysian
RM 950

Pakej berpantang basic

Baru
RM 400

Knotted Single Bow Soft Wide Nylon Headband

Baru
Headband bertali lebar dan sangat lembut sesuai untuk bayi 3 bulan hingga semua peringkat umur. Datang dalam 26 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 10

Knotted Single Bow Super Soft Wide Nylon Headband

Baru
Headband bertali lebar dan sangat lembut seperti pantyhose wanita sesuai untuk bayi 1 bulan hingga semua peringkat umur. Datang dalam 18 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 8

Fluffy Chiffon Flower with Rhinestone Center on Super Soft Thin Nylon Headband

Baru
Headband bertali lembut sesuai untuk newborn hingga 6 tahun. Talinya yang amat lembut tidak meninggalkan kesan di kepala bayi. Saiz bunga 2.15 IN Saiz Rhinestone 0.45 IN Datang dalam 14 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 9

Sleep Time Balm

Baru
Tasneem Naturel 👉 Sleep Time 🌸Bantu anak tidur lena 🌸Bantu anak supaya mudah tidur 🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria 🌸Memberi tidur berkualiti Cara guna: 👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan ...
RM 49

T-Rub Balm

Baru
Tasneem Naturel 👉T-Rub 🌸Bertindak seperti minyak Telon 🌸Membuang angin dalam perut 🌸Bantu melegakan perut sebu 🌸Bantu melegakan kembung perut ❤ Bantu selesaikan masalah anak sembelit ❤ Sakit perut, cirit birit, muntah2 juga boleh ikhtiar dgn T-Rub Cara guna: 👉Sapu pada perut & tapak kaki Balm ini membantu anak yang mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit, ...
RM 49

Calm Time

Baru
Tasneem Naturel 👉 Calm Time 🌸Memberikan keselesaan 🌸Mengurangkan tekanan 🌸Mengurangkan keletihan 🌸Bantu anak lebih tenang ❤ Atasi anak tantrum Cara guna: 👉sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan. Balm ini membantu menenangkan anak anda jika dalam keadaan tantrum / mengamuk / menangis tanpa henti. 100% dari Essential oils 😍 ...
RM 49

Efferty Susu Ikhtiar Hamil

Baru
Selamat Hari Malaysia Efferty Lovers ! . Sempena Hari Malaysia, Efferty nak bagi PERCUMA extra 3sacet (original, strawbery, coklat) untuk setiap pakej kombo 2box (strawbery + boleh mix mana-mana flavor). . Sah sehingga jam 11.59malam 16.9.2020 dan Terhad 1000 terawal je ya ! Sah seluruh Malaysia, Brunei, Singapura. #efferty #nutrisipersediaanhamil #provensuccess
RM 193

Blanket Baby

Baru
RM 29

Personalised Keepsake Baby Blanket

Baru
Tempahan sulam/embroidery (design can be customised base on request)
RM 65

Cheese powder

Baru
Website https://linktr.ee/babyfood_toddible
Menggunakan 100% cheddar cheese block. Sesuai untuk 8m+ Mudah digunakan. Tabur terus atas makanan baby.
RM 18

Tasneem Naturel Merdeka Set

Baru
RM 176

My Baby Telon Plus

Baru
60ml Ada kelulusan KKM
RM 10.90
Baju set seluar newborn

Baju set seluar newborn

Baru
Baju set seluar newborn (0-3m) 3pasang Rm 25
RM 25

ESP Shaklee

Baru
Siapa nak join order ESP dan B Complex Shaklee boleh wasap su ya. Ada slot kosong lagi ni 😊 Apakah kelebihan vitamin B Complex Shaklee untuk ibu mengandung? ✔️ Amat diperlukan untuk pembentukan dan aktiviti sel genetik. ✔️ Mencegah anemia (tekanan darah rendah). ✔️ Membekalkan asid folik yang sangat penting utk mengelakkan kecacatan janin. B ...
RM 160

Okizz Iris Double Breastpump

Baru
RM 99

Keychain 3d

Baru
Keychain 3d Ada pony, baby shark, superman, Spiderman, captain america, batman dll
RM 5

Jus Postmamma Untuk Ibu Berpantang

Baru
– Sesuai untuk wanita berpantang dan wanita yang menjaga kesihatan dalaman – Dihasilkan dari 17 bahan organik seperti asam jawa, Mas Cotek, Kayu Serapat, Manjakani, Lada Pintal, Kayu Mahsuri, Kayu Manis, Serbuk Mutiara, Madu, Kurmma, Delima, Kunyit – Hanya amalkan dua kali setiap hari sepanjang tempoh berpantang – Membantu menyembuhkan luka bersalin dengan pantas dan ...
RM 90

Tunik Jasmine

Baru
❤️ Tunik Jasmine ❤️ ☑️ Ada 3 warna dan corak yang comel. ☑️ Material cotton viscose. ☑️ Boleh di pakai bersama skirt, jeans atau palazzo. . ☑️ Ada size dari 1-10y. 🌼 Size 1-2y, 3-4y RM29 🌼 Size 5-6y, 7-8y RM35 🌼 Size 9-10y RM39. . ☑️ DEPO RM20 @ FULL PAYMENT. 🚛 Pos sm ...
RM 39

Lego : Pipeline construction

Baru
Besar dan mudah pasang High quality plastic 😊 Melatih motor halus 😊 Menajamkan daya imaginasi 😊 Meningkatkan daya fokus 😊 Mengurangkan ketagihan gajet
RM 20

Serbuk Bijirin Oat & Barli

Baru
✅ Sesuai dijadikan bubur segera ✅ Boleh ditambah serbuk perasa (ayam, bilis atau serbuk sayur) ✅ Memudahkan ibu menyediakan makanan sihat utk anak ✅ Sesuai utk baby 6 bulan ke atas ✅ Sesuai utk travel Cara guna : ✅ Bancuh dengan air panas sahaja (Oat dan Barli) ✅ Tiada gula, garam, pengawet & bahan perasa ...
RM 14

YOUHA CHERRY PRO single breastpump

Baru
RM 199

Biskut Bayi (7 bulan ke atas)

Baru
✅ Sesuai utk baby berumur 7 bulan keatas (Mix fruit, Banana, Butter Raisin & Dates Oat) ✅ Sesuai utk toddler 12 bulan keatas (Chippie Choc) ✅ Sesuai utk teething ✅ Boleh dimakan begitu sahaja atau dibancuh ✅ Mudah cair dalam mulut baby ✅ Tiada gula, garam, pengawet & bahan perasa Diperbuat daripada : ✅ Unbleached ...
RM 23

Set Travel (Serbuk Sayur / Buah)

Baru
✅ Terdapat 3 JENIS serbuk & FREE 4 sachet cereal dalam 1 kotak ✅ Penambah rasa dalam makanan anak ✅ Menambah selera anak ✅ Boleh pelbagaikan masakan anak ✅ Memudahkan ibu memasak makanan sihat utk anak ✅ Sesuai utk baby 6 bulan ke atas ✅ Sesuai utk travel Vege Set : ✅Pea ✅Pumpkin ✅Carrot Fruit ...
RM 34

Serbuk Ayam

Baru
✅ Pengganti garam dalam makanan anak ✅ Menambah selera anak ✅ Boleh pelbagaikan masakan anak ✅ Memudahkan ibu memasak makanan sihat utk anak ✅ Sesuai utk baby 8 bulan ke atas (ada kandungan unsalted butter, celery, bawang etc) ✅ Sesuai utk travel Diperbuat daripada : ✅ Isi ayam yang disangai secara tradisional (Bau lebih harum ...
RM 22

Serbuk Bilis

Baru
✅ Pengganti garam dalam makanan anak ✅ Boleh pelbagaikan masakan anak ✅ Memudahkan ibu memasak makanan sihat utk anak ✅ Sesuai utk baby 7 bulan ke atas ✅ Sesuai utk travel Diperbuat daripada : ✅ Ikan Bilis yang direndam semalaman, disangai secara tradisional ✅Menggunakan bilis gred A ✅Tiada gula, garam, pengawet & bahan perasa
RM 20

Bubur Kasar Segera

Baru
Website http://www.wasap.my/BuburKasar
✅ Sesuai dijadikan bubur segera ✅ Boleh ditambah serbuk perasa (ayam, bilis atau serbuk sayur) ✅ Memudahkan ibu menyediakan makanan sihat utk anak ✅ Sesuai untuk baby yg mula makan bubur kasar (ada tekstur) ✅ Sesuai untuk warga emas atau dewasa yang perlu makan bubur tanpa perlu masak lama di dapur ✅ Sesuai untuk travel ...
RM 20

Bubur Halus Segera

Baru
✅ Sesuai dijadikan bubur segera ✅ Boleh ditambah serbuk perasa (ayam, bilis atau serbuk sayur) ✅ Memudahkan ibu menyediakan makanan sihat utk anak ✅ Sesuai untuk baby yg mula makan bubur kasar (ada tekstur) ✅ Sesuai untuk warga emas atau dewasa yang perlu makan bubur tanpa perlu masak lama di dapur ✅ Sesuai untuk travel ...
RM 20
Healin MyBaby Shower Cream

Healin MyBaby Shower Cream

Baru
RM 11.90

Sauna

Baru
http://www.wasap.my/60125875071/bazarsumosauna
RM 329

Islamic Educational Hijaiyyah Pyramid Cube

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/wooden-educational-hijaiyyah-cubes/
BENEFITS : Help your kid / student to speak the hijaiiyah letters Able to learn and recognize shapes and colors Able to learn letters of hijaiyah Able to learn numbers in arabic Fine motor training Train for skills in problem solving Able to spell simple words DESCRIPTION : Puzzle read hijaiyah is one kind of ...
RM 60

Educational Early Learning Screw Set Box

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/educational-early-learning-screw-set-box/
Description Removable plastic screw set , better builders are a wonderfully inventive way to help children discover principles of science, construction, and engineering while developing their creativity skills. Manual activity provided Suitable for ages 2+. Educational Focus: Exercises creativity and based on STEM principles including science and engineering
RM 25

Early Educational Hijaiyyah Puzzle

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/islamic-educational-puzzle-hijaiyyah-fish/
BENEFITS : Help your kid / student to speak the hijaiiyah letters Able to learn and recognize shapes and colors Able to learn letters of hijaiyah Fine motor training Train for skills in problem solving DESCRIPTION : Puzzle read hijaiyah is one kind of educational wooden toys that can help your child/student learn to recognize ...
RM 17

Water Spray Magic Beads

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/water-spray-magic-beads-mermaid/
What is Water Spray Magic Beads? They can be stuck together easily as long as you spray a little water. Iron, glue, string…NO, you don’t need them!! You only need water!! You can not only make the designs from the template models but also can create whatever you like. Just show us what you got! ...
RM 10

Puzzle Tower Hijaiyyah Home

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/puzzle-tower-hijaiyyah/
BENEFITS : Help your kid / student to speak the hijaiiyah letters Able to learn and recognize shapes and colors Able to learn letters of hijaiyah Able to learn numbers in arabic Fine motor training Train for skills in problem solving Able to spell simple words DESCRIPTION : Puzzle read hijaiyah is one kind of ...
RM 60

Early Educational Islamic Puzzle Ablution ( Boy )

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/early-educational-islamic-puzzle-ablution-boy-3/
SPECIAL Early Educational Puzzle Ablution : • Learn to recognize the order of ablution for a boy • Exercising the power of thought and memory • Develop problem solving ability • These toys are perfect for Muslim families who want your child early learning in performing solat • Fun learning especially for teachers as the ...
RM 17

Children’s Toys Pairing Number Puzzles

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/childrens-toys-pairing-number-puzzles-for-your-kids/
DESCRIPTION : Learn the numbers How to count and match it with the correct number Eye-hand coordination Logical thinking Non-toxic material Improve recognizing ability Easy to play
RM 10

Educational Toys Letter English Match Jigsaw Puzzle

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/educational-toys-letter-english-match-jigsaw-puzzle/
Product Description This product is built with good quality wood that is smooth surface to avoid kids to get hurt when playing with it. It come with 24 puzzle that contain 26 alphabet letter. Every puzzle have capital letter alphabet, small letter alphabet ,object name and also an object picture is print on the puzzle. ...
RM 10

Magic Aquarium Educational Toys for your kids

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/magic-aquarium-educational-toys-for-your-kids-penguin/
DESCRIPTION : Magic Aquarium SPECIAL : The plastic tank contains two tiny pet Remove stopper on the top of the aquarium . Just add water to this small tank Watch the pet inside grow and grow …. watch the pet magically grow until they fills the tank The pet should be fully grown in 2-4 ...
RM 10

Growing Pet Dinosaur Eggs

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/growing-pet-dinasour-eggs/
DESCRIPTION : Now you can grow your own DINASOUR- from scratch! Hatches & grows when submersed in water. Assorted styles & colors. Each window boxed. Size 2.5 Inches Suitable for age 3+ HOW TO PLAY : Just add water Watch the dinosaur hatch Egg starts to crack open in 12 to 24 hours Dinosaur hatches ...
RM 8

Goldilocks and the Three Bears Felt Story Board

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/goldilocks-and-the-three-bears-felt-story-board/
Goldilocks and the Three Bears Felt Story Board DESCRIPTION : Rearrange and stick felt pieces on the felt board to create a story…your characters, your props, your backdrop, your story
RM 8

Hotoy Balloon Helicopter

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/hotoy-balloon-helicopter/
Description: A great toy from Hotoy The Hotoy Balloon Helicopter is a fun and amusing toy for your child aged 5 and above. The versatility of this toy makes it something even parents can enjoy alongside their children. Good for home and also a good option as giveaways at a birthday party. Recommended Use: Indoor ...
RM 10

Smart Building Words

Baru
Website https://wowkidsmy.com/
PURPOSE OF EDUCATION Simple English Words for children 1. Children will be more confident as they learn to play 2. It helps as educational aid for teachers and parents 3. It can be one of the tool for classroom activities 4. It is a fun games for parents and kids at home ➡️ can learn ...
RM 40

Educational Flashcards

Baru
Website https://wowkidsmy.com/
Wowkidsmy Flash Cards ( 1 set ) 36 pcs mini flash card early learning Addition / tambah multiplication / darab subtraction / tolak division / bahagi
RM 10

Islamic Educational Hijaiyyah Standing Tower

Baru
Website https://wowkidsmy.com/
BENEFITS : Help your kid / student to speak the hijaiiyah letters Able to learn letters of hijaiyah Fine motor training DESCRIPTION : Puzzle read hijaiyah is one kind of educational wooden toys that can help your child/student learn to recognize letters of hijaiyah. These toys are perfect for Muslim families/ teachers who want your ...
RM 70

Islamic Educational Balok Iqro (Jumbo)

Baru
Website https://wowkidsmy.com/
BENEFITS : Help your kid / student to speak the hijaiiyah letters Able to learn letters of hijaiyah Fine motor training Train for skills in problem solving Able to spell simple words DESCRIPTION : Puzzle read hijaiyah is one kind of educational wooden toys that can help your child/student learn to recognize letters of hijaiyah. ...
RM 180

Puzzle Islamic Educational Toys Girl (Wudu’)

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/early-educational-islamic-puzzle-ablution-girl/
* Details puzzle educational toys female wudu’ ✔ Puzzle size = 30 x 20 x 0.6 cm ✓ Materials = MDF and Stickers ✓ benefits : • Learn to recognize the order of ablution for girls • Exercising the power of thought and memory • Develop problem solving ability • Teach your kid/student while playing ...
RM 17

Doughnut Box Number Stick Number Operation Learning Box

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/doughnut-box-number-stick-number-operation-learning-box-wooden-multi-function-mathematics-early-childhood-toys-gift-for-children/
Description: Wooden Box with multiple items which can be used to help kids develop imagination, hand-eye co-ordination , basic arithmetic sense and drawing ability as well. Features & details: This Learning Board has two sides,one side is math,another size is black board,kids can write on it. Digital Cognition: A perfect digital building blocks cartoon pattern ...
RM 30

Educational Magnetic Ball Set

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/educational-magnetic-ball-set/
Description With Super strong magnetic force, unique rod and ball configurations and myriad design possibilities, better builders are a wonderfully inventive way to help children discover principles of science, construction, and engineering while developing their creativity skills. Includes handy storage bin and deluxe 13-page activity guide which explores magnet science and provides sample building models ...
RM 150

Educational Wooden Stacking Pictures Blocks

Baru
Website https://wowkidsmy.com/product/educational-wooden-stacking-pictures-blocks/
DESCRIPTION : Multi-purpose folding tower: Fitting all five blocks into each other from the largest to the smallest – logic. Building a tower and other buildings – motor skills. Height of tower when built – 80 cm.
RM 56

Burnt Edge Satin Flower With Super Soft Thin Nylon Headband

Baru
Headband bertali lembut sesuai untuk newborn hingga 6 tahun. Talinya yang amat lembut tidak meninggalkan kesan di kepala bayi. Saiz bunga 3 IN Datang dalam 8 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 9

Sweet Bow With Rose Bud Center on Super Soft Thin Nylon Headband

Baru
Headband bertali lembut sesuai untuk newborn hingga 6 tahun. Talinya yang amat lembut tidak meninggalkan kesan di kepala bayi. Saiz Bow 2.5X1.5 IN Size putik rose 0.45 IN Datang dalam 11 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 7

2 IN Chiffon Flower with Pearls Center on Super Soft Thin Nylon Headband

Baru
Headband bertali lembut sesuai untuk newborn hingga 6 tahun. Talinya yang amat lembut tidak meninggalkan kesan di kepala bayi. Saiz bunga 2 IN Datang dalam 22 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 8

Fluffy Chiffon Flower With Super Soft Thin Nylon Headband

Baru
Headband bertali lembut sesuai untuk newborn hingga 6 tahun. Talinya yang amat lembut tidak meninggalkan kesan di kepala bayi. Saiz bunga 2.25 IN Datang dalam 15 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 8

Burlap Rose Flower With Super Soft Thin Nylon Headband

Baru
Headband bertali lembut sesuai untuk newborn hingga 6 tahun. Talinya yang amat lembut tidak meninggalkan kesan di kepala bayi. Saiz bunga 3 IN Datang dalam 16 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 8

Lotus Flower With Fold Over Elastic Headband

Baru
Headband bertali anjal foe sesuai untuk bayi berumur 3 bulan hingga kanak-kanak 3/4 tahun. Saiz bunga 2.5 IN. Tali anjal FOE berukuran 0.75 IN lebar Datang dalam 14 warna yang menarik untuk disesuaikan dengan tema majlis. Terdapat dalam 2 size; M dan L mengikut umur dan ukurlilit kepala. M – 3 bulan hingga 12/18 bulan ...
RM 10

Rosette Flower Headband With Rhinestone Center

Baru
Headband bertali anjal foe sesuai untuk bayi berumur 4 bulan hingga kanak-kanak 5 tahun. Saiz bunga 3 IN x4.25 IN
RM 15

Tule Silk Flower With Super Soft Thin Nylon Headband

Baru
Headband bertali lembut sesuai untuk newborn hingga 6 tahun. Talinya yang amat lembut tidak meninggalkan kesan di kepala bayi. Saiz bunga 2.75 IN Datang dalam 8 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 9

Tule Silk Flower Soft Wide Nylon Headband

Baru
Text Keterangan Headband bertali lebar dan lembut sesuai untuk bayi 6 bulan hingga 12 tahun. Saiz bunga 3 IN Datang dalam 9 warna yang menarik untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 12

Sweet Bow With Rhinestones Center on Super Soft Thin Nylon Headband

Baru
Headband bertali lembut sesuai untuk newborn hingga 6 tahun. Talinya yang amat lembut tidak meninggalkan kesan di kepala bayi. Saiz Bow 2.5X1.5 IN Size putik rose 0.45 IN Datang dalam 11 pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema majlis. Layari Facebook Shop untuk melihat pilihan warna dengan lebih lanjut.
RM 7

Minyak Kelapa Dara Ibu

Baru
Website http://ibudihatiku.com/article/senangnya-bersalin/
Kandungan MKDI 100% Tanpa campuran : – tanpa bahan kimia – tanpa pengawet – coldpress – berkesan – tanpa campuran CARA MAKAN @ GUNA MKDI MKDI selamat diminum dan disapu. Kegunaan lain boleh juga disapu pada tempat luka. MKDI boleh disapu pada gigi atau gusi yang sakit sekaligus mengurangkan kesakitan. Juga membantu kulit yang bermasalah. ...
RM 40

Krim Bayi Ibu

Baru
Website http://ibudihatiku.com/article/senangnya-bersalin/
Krim Bayi IBU ✅ Meredakan Batuk ✅ Cairkan Kahak ✅ Kembung Perut ✅ Perut Bayi Sebu ✅ Mengurangkan selsema ✅ Gigitan serangga Kelebihan Krim Bayi IBU ✅ Wangi yang nyaman ✅ Selesa diguna pakai ✅ Memberi kelembutan kulit ✅ Mesra Pengguna ✅ Tidak Melekit & Diserap kulit ✅ Tidak Berminyak & Tidak Panas Kenapa Anda ...
RM 41

Ginger Hot Lotion

Baru
Website https://www.ibudihatiku.com
𝐆𝐈𝐍𝐆𝐄𝐑 𝐇𝐎𝐓 𝐋𝐎𝐓𝐈𝐎𝐍 (GHL) KEGᑌᑎᗩᗩᑎ GIᑎGEᖇ ᕼOT ᒪOTIOᑎ 1. Membantu kurangkan masalah perut buncit 2. Membantu kurangkan selulit 3. Membantu membuang angin dalam badan 4. Membantu mengatasi masalah berat badan 5. Memberi keselesan kepada tubuh badan 6. Membantu kulit menjadi lebih anjal 7. Membantu hilangkan stretchamark 8. Membantu membuang lemak badan ysng berlebihan 9. Mencantikan ...
RM 50

Set Pantang Combo

Baru
Website http://ibudihatiku.com/article/senangnya-bersalin/
Kombinasi produk keperluan ibu & bayi dalam 1 pakej lebih menjimatkan. Ringkasan seperti #MinyakKelapaDaraIIbu – Mengatasi masalah sembelit,Hb Low,keputihan,gdm,ikhtiar mudah bersalin melebatkan rambut bayi, mengurangkan ruam bayi. #GingerHotLotion – Lotion panas untuk kegunaan Masa berpantang nanti.Mengurangkan angin dalam badan,mengempiskan perut,mengurangkan parut SCRETCHMARK. #KrimBayiIbu – Minyak telon modem versi krim.Recommand sangat krim nie,selalu minyak telon untuk ...
RM 170

Bijirin Halus/Kasar

Baru
Pilihan bijirin makanan bayi: 1. Beras putih atau perang serbuk halus sesuai utk 6 bulan ke atas 2. Beras putih atau perang kepingan kasar sesuai utk 8 bulan ke atas 3. Bijirin halus oatmeal 4. Bijirin halus barley Mudah untuk disediakan hanya bancuh air panas. Sesuai untuk travel.
RM 20

Bijirin Campuran Lengkap

Baru
Bijiran beras campuran protein, sayuran atau buah. Bijiran lengkap khasiat, sesuai untuk bayi berumur 7 bulan dan ke atas. Mudah disediakan, hanya bancuh air panas sahaja. Sesuai untuk travel.
RM 20

Serbuk Protein

Baru
Serbuk protein ikan bilis. Dihasilkan dari ikan bilis gred AA & dikisar sangat halus. Ready to eat, hanya tabur dalam makanan bayi. Sesuai untuk 7 bulan ke atas. Sesuai untuk travel. Serbuk protein keju. Dihasilkan dari blok keju terbaik. Ready to eat, hanya tabur dalam makanan bayi. Sesuai untuk 8 bulan ke atas. Sesuai untuk ...
RM 20

Serbuk Sayuran & Buah

Baru
Pelbagai pilihan serbuk sayuran dan buah. Rasa asli tanpa garam gula & pengawet. Ready to eat, hanya tabur dalam hidangan bayi. Sesuai di makan bermula 7 atau 8 bulan. Sesuai untuk travel.
RM 17

Biskut Bayi

Baru
Pelbagai pilihan biskut bayi homemade. Menggunakan unsalted butter, unbleached flour, puree buah sebagai bahan utama. Jenis mudah hancur, tidak keras, melt in mouth. Ready to eat, boleh di makan terus. Boleh juga dibancuh bersama air panas, susu dsb. Sesuai untuk bayi berumur 7 bulan dan ke atas. Sesuai untuk travel.
RM 23

Stock Rebusan Sejuk Beku Ayam/Daging/Tulang

Baru
Stock sejuk beku/frozen chicken bone broth Beef bone broth chicken feet stock Tomato sos Sesuai ditambah dalam makanan bayi untuk khasiat, rasa tambahan. Sesuai dijadikan sos/kuah dsb. Hanya bancuh terus/masak terus. *Juga terdapat sos tomato/cendawan/labu hubungi kami utk keterangan lanjut *tiada pengeposan, hanya COD sahaja
RM 15

Snek Kudapan Bayi Sejuk Beku

Baru
Finger food sesuai untuk bayi bermula 8 bulan. Tiada garam gula & pengawet. Pelbagai jenis pilihan, rasa & tekstur. Pelbagai cara masakan sama ada pan fry, air fry, microwave, kukus, rencah dalam masakan/sup. Mudah di pegang Sesuai untuk bekalan travel *tiada pengeposan. Hanya COD sahaja.
RM 17

Frozen Cup Cake/Spread/Paste

Baru
Pilihan cupcakes tanpa garam gula & pengawet. Boleh terus dimakan, atau panaskan melalui microwave, air fryer atau kukus. Sesuai untuk travel. Pilihan spread/paste yang mudahkan ibu menyediakan bahan masakan, tumisan, sos atau sapu terus ke atas roti, apa jua hidangan. Sangat menjimatkan masa. * Tiada pengeposan bagi produk frozen. Hanya COD sahaja
RM 13

Frozen Puree/ Puree Buah & Sayuran Sejuk Beku

Baru
Frozen puree buah & sayur pelbagai pilihan. Sesuai untuk bayi bermula 6 bulan. Hanya panaskan sahaja & boleh makan terus. Atau campurkan ke dalam bubur bayi. *juga terdapat puree/bubur/pasta utk sehingga bayi berumur 1tahun, hubungi kami untuk keterangan lanjut *tiada pengeposan bagi produk frozen, hanya COD sahaja
RM 10

Pasta & Mee Sayuran

Baru
Pasta sayuran – mengandungi 10 jenis sayuran dalam setiap pack. Warna & rasa asli tanpa sebarang garam, gula, warna, rasa & pengawet tambahan Sesuai untuk bayi bermula 8 bulan 250g RM20 *juga terdapat dalam berat 100g, 600g & pack travel. Hubungi kami untuk keterangan lanjut Mee sayuran – mengandungi sayuran dalam setiap pack. Warna & ...
RM 20

Mee Sayuran

Baru
Mee sayuran lobak, labu atau bayam. Mee kering, hanya perlu rebus sahaja. Sesuai dimasak pelbagai jenis hidangan. Sesuai untuk 1tahun ke atas.
RM 10

Snack Fruit

Baru
Snack buahan kering. Cair di mulut Sesuai untuk bayi 7 atau 8 bulan ke atas. Sesuai untuk travel.
RM 18

Nufiya Organic Milk Booster

Baru
Minuman yang mengandungi bahan natural organik yang membantu dalam penghasilan susu. Menggunakan bahan penggalak susu (galactagogue). Hanya perlu direbus. Dan sedap diminum sejuk atau panas. *juga terdapat dalam bentuk serbuk. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
RM 25

Lactomomma Lactation Cookies

Baru
Biskut yang mengandungi bahan penggalak susu (galactagogue) Mempunyai pelbagai perisa yang sangat sedap. Mempunyai 2jenis thin crispy atau soft chewy *juga terdapat flavor limited edition
RM 38

Mommy Hana x Omar Hana EBook

Baru
Ebook yang mempunyai pelbagai fungsi. Dwibahasa. Membantu anak yang ketagihan gadget. Anak belajar mendengar, menulis, menyanyi, bernasyid. Interaktif, ada soal jawab. Percuma battery, pen penunjuk, pen whiteboard
RM 89

Mommy Hana x Omar Hana Nasal Aspirator

Baru
Penyedut hingus automatik. Menggunakan battery. Mempunyai 3 sedutan boleh laras ikut usia/keselesaan bayi. Sedutan sangat efektif. Mempunyai 3 jenis size lubang getah sedutan. Mempunyai muzik yang membantu bayi seronok, tidak takut & meragam ketika hingus disedut.
RM 109

Mommy Hana x Omar Hana Islamic Audio Device

Baru
Islamic Audio Device Mempunyai fungsi – bacaan Ayat Al Quran – nasyid & selawat – nyanyian lagu nasihat Omar Hana – lullaby/wave/noise/mozart Boleh digunakan pelbagai peringkat umur. Boleh dipasangkan headphone. Boleh di set timer 30/60/90 minit Boleh di charge
RM 98

Audelia Essential Oil

Baru
Audelia EO roll dihasilkan dari gabungan essential oil yg mempunyai fungsi tersendiri. Istimewa nya Audelia EO ni, pekatan EO sudah digabungkan dengan carrier oil yang membolehkan ia dipakai terus ke kulit bayi. Bedtime – utk bayi mudah tenang & tidur lena Happy tummy – utk keselesaan perut bayi Sniffle – utk mengurangkan selsema batuk Shield ...
RM 39

Tasneem Naturel Balm

Baru
Tasneem Naturel jenama EO balm yang dipercayai. Membantu ibu & bayi dengan balm yang mempunyai fungsi tersendiri gabungan EO & carrier oil yangg selamat untuk bayi.. CF rub – untuk batuk selsema Trub – untuk keselesaan perut bayi Sleep time – untuk bayi tidur lebih lena Calm time – untuk bayi lebih tenang, tidak cranky ...
RM 49

Tropika Oil

Baru
Produk tropika berasaskan minyak kelapa dara. Mempunyai bahan semulajadi baik & selamat utk bayi. Bagus digunakan utk urutan pada seluruh badan bayi hujung rambut ke hujung kaki. Terdapat 3 haruman lavender, rose & apricot, Dan juga 1 minyak citronella utk elakkan serangga.
RM 20

Serbuk Ayam Izzly

Baru
SERBUK AYAM: Isi Kandungan: • Isi ayam Ladangku bebas suntikan • Bawang merah & putih • Ketumbar • Celery • Halia • Unsalted Butter -Bancuh air panas dgn Beras Putih/ campur dalam makanan spt nasi goreng/mee goreng ( utk umur bayi yg sudah makan solid) -KHASIATNYA: selain dr sbg perasa & pengganti garam. Serbuk ayam ...
RM 22

Dandara

Baru
Dandara adalah gabungan herba tradisional yang dirumus khas bagi wanita untuk menjaga kehebatan dalaman dan memulihkan masalah kesihatan wanita. Dandara boleh diambil oleh ibu menyusu dan berpantang dan mengandungi herba penggalak susu. ISI KANDUNGAN 60 Kapsul CARA PENGGUNAAN Makan 2 biji sehari. Tidak boleh dimakan waktu keadaan haid.
RM 45

Baby Herbal Cream

Baru
A mixture of natural ingredients from virgin coconut oil and tropical herbs to comfort baby during day and while sleeping at night. It helps to reduce cough, flu, phlegm and colic.
RM 39.90

Baby Oil

Baru
An aromatherapy massage oil for the skin and hair. Protect the skin against infection, irritation and nappy rash. Promotes healthy hair growth and reduce hair scalp problems.
RM 20

Bubble Wash

Baru
Natural Bubble Wash with lavender/sweet/happy essence to give a clean body and fresh feeling. It contains virgin coconut oil for extra moisturizing of young skin and hair. SLS, paraben and synthetic fragrance free.
RM 52.40

Citronella Oil

Baru
A natural blend of virgin coconut oil and citronella to repel insects and mosquitoes and treating bites.
RM 20

Nutri Milk

Baru
Formulated with essential nutrients, TROPIKA Nutri Milk is scientifically produced to help increase height, weight and support the normal function of the immune system.
RM 47

Lactation Cookies

Baru
Delicious and healthy traditional Chocolate Chip, Cranberry Oatmeal and Dark Chocolate lactation cookies to boost breast milk supply. Packed with three lactogenic ingredients such as fenugreek, flax seed and oat, you can feel milk starts dripping after munching this yummy cookies.
RM 42

Mommy Spa Post Natal Massage Oil

Baru
A therapy designed specifically for mothers who have just given birth. A special blending of natural tropical herbs help to provide relaxation and induces a good sleep.
RM 59.90

Mommy Spa Aromatheraphy Massage Cream

Baru
A unique mixture of virgin coconut oil and tropical herbs to improve general health for women during pregnancy and postnatal. It is an effective aromatherapy to rejuvenate body and mind.
RM 49.90

Mommy Spa Belly Cream

Baru
A formulation of virgin coconut oil and tea tree oil to promote skin rejuvenation and improve skin condition. A natural way to fade scars and stretch mark.
RM 49.90

4 in1 Traveling Kit

Baru
Baby Herbal Cream A mixture of natural ingredients from virgin coconut oil and tropical herbs to comfort baby during day and while sleeping at night. It helps to reduce cough, flu, phlegm and colic. Baby Oil An aromatherapy massage oil for the skin and hair. Protect the skin against infection, irritation and nappy rash. Promotes ...
RM 45

Pipeline

Baru
Jom kurangkan ketagihan gadjet anak dengan gunakan pipeline ni! 😍 Ransang motor halus anak dan daya imaginasi anak untuk berfikir dengan lebih kreatif. – 57pcs pipe dengan pelbagai bentuk – Mudah di kemas size besar. – Tidak merbahaya kepada bayi. – Tidak tajam seperti lego. – Tidak sakit jika terpijak. – Non Toxic Kita ada ...
RM 20

VCO Blackcurrant

Baru
Experience the goodness of TROPIKA virgin coconut oil as a dietary supplement for skin, hair & inner’s health. Promote healthy metabolism and improves immunity.
RM 29.90

VCO Pandan

Baru
Experience the goodness of TROPIKA virgin coconut oil as a dietary supplement for skin, hair & inner’s health. Promote healthy metabolism and improves immunity
RM 29.90

Hand Sanitizer

Baru
Hand sanitizer to help reduce bacteria on the skin when water and soap are not available.
RM 5

Vaporoll

Baru
Vaporoll is specially formulated for knee, neck, shoulder and joints. It is also great for massage, fast acting, mild to skin and pleasant aroma.
RM 29.90

Fresh and Cool Spray

Baru
Best used to freshen and smoothen breathing. Effective in removing unpleasant smell from the mouth and relief from sore throat.
RM 45

Baby Oil (Lavender)

Baru
An aromatherapy massage oil for the skin and hair. Protect the skin against infection and irritation. Promotes healthy hair growth and reduce hair scalp problems.
RM 20

Lotion Chamomile

Baru
A natural body lotion with chamomile oil that gives baby’s skin feeling soft and smooth.
RM 20

Baby Soap Lavender

Baru
Baby soap with lavender essence to give a clean body and fresh feeling. It contains virgin coconut oil for extra moisturizing of young skin and hair. SLS, paraben and synthetic fragrance free.
RM 14.60

Lotion Adny

Baru
A natural body adny with virgin coconut oil that gives healthy skin feeling soft and smooth.
RM 20

Stater Kit

Baru
Baby Oil An aromatherapy massage oil for the skin and hair. Protect the skin against infection, irritation and nappy rash. Promotes healthy hair growth and reduce hair scalp problems. Bubble wash Natural Bubble Wash with lavender/sweet/happy essence to give a clean body and fresh feeling. It contains virgin coconut oil for extra moisturizing of young ...
RM 74

Plastibell Circumcision Package

Baru
Website https://www.kpjhealth.com.my/sentosa/
Dapatkan pakej berkhatan bayi PLASTIBELL dengan hanya RM500.00 Pakej ini hanya untuk bayi yang baru lahir sehingga umur 5 bulan. Untuk sebarang maklumat, boleh hubungi kami di talian 03-40437166 ext. 112 atau WhatsApp 011-1321 5934 ‘Permata Hati Ibu Anak’
RM 500

Caesarean Delivery Package with Complimentary Baby Car Seat

Baru
Website https://www.kpjhealth.com.my/sentosa/
Harga Caesarean Delivery Package bermula dari: 1) 4 Bedded – RM6,988.00 2) 2 Bedded – RM7,388.00 3) Single Bedded – RM7,988.00 Dengan setiap pakej yang diambil, kami hadiahkan Baby Car Seat secara PERCUMA! Untuk sebarang maklumat, boleh hubungi kami di talian 03-40437166 ext. 112 atau WhatsApp 011-1321 5934 ‘Your beautiful journey starting here’
RM 6,988

Normal Delivery Package with Complimentary Baby Car Seat

Baru
Website https://www.kpjhealth.com.my/sentosa/
Harga Normal Delivery Package bermula dari: 1) 4 Bedded – RM2,988.00 2) 2 Bedded – RM3,388.00 3) Single Bedded – RM3,988.00 Dengan setiap pakej yang diambil, kami hadiahkan Baby Car Seat secara PERCUMA! Untuk sebarang maklumat, boleh hubungi kami di talian 03-40437166 ext. 112 atau WhatsApp 011-1321 5934 ‘Your beautiful journey starting here’
RM 2,988

Wooden puzzle number

Baru
WOODEN PUZZLE NUMBER bertujuan untuk membantu mengembangkan kemahiran mengenal nombor 1-10, bentuk,warna, dan padanan. Ini juga dapat mendorong koordinasi mata-tangan dan kemahiran motor halus anak-anak 🥰 ✔ Pattern: Wooden puzzle number ✔ Bentuk nombor yang tidak terlalu besar memudahkan anak-anak untuk pegang/genggam ✔ Pelbagai latihan secara langsung dapat dilaksanakan ✔ Memupuk kemampuan belajar anak ✔ ...
RM 28

Stommy oil

Baru
Stomny guna botol kaca untuk jaga kualiti minyak telon. Bukan sebarang ingredient kita guna tau. 😘 Sekali semburan yang disertakan pula dengan urutan mesra kasih ibu sampai ke syurga haaaa, #stommyoil inshaAllah dapat memberi : 🔥 Memberi kehangatan kpd bayi. 🔥 Mengelakkan bayi dari dr kembung perut atau masuk angin. 🔥 Memberi kesegaran dengan haruman ...
RM 19

Premium full set

Baru
Full set yang mengandungi 5balm + stommy oil T-Rub untuk semua masalah perut. Baby baru lahir kuning tinggi, sapu si kuning bagi berak. Flush semua kuning dia. CF-Rub untuk gelema, kahak, hidung tersumbat tu.Tenyeh kat hidung boleh, tak panas pun. Baby suka lagi sebab wangi. Sleep Time dan Calm Time untuk baby tido lena malam. ...
RM 270

Nasal Aspirator Bermuzik

Baru
Anak selsema susah nak tidur lena kan?Nak suruh anak hembus hingus tu ,tak pandai lagi.Em ada cara tak macam mana nak buang hingus anak dengan cara yang tidak menyakitkan dan bagi ketenangan pada si anak? Jom grab Nasal Aspirator dari MommyHana! ✔️Mudah digunakan ✔️Saiz yang boleh dimuatkan dalam beg ✔️Ringan ✔️Menggunakan batteri ✔️Kuasa penyelaras 3 ...
RM 109

Islamic Audio Device

Baru
Islamic Audio Device ini sesuai digunakan oleh: 🌸Ibu Mengandung 🌸Bayi dan anak kecil yg sukar untuk tidur 🌸Ibu Ayah yg sukakan ketenangan 🌸Ibu Ayah yg suka mendengar alunan ayat2 surah Al-quran 🌸Ibu Ayah dan Anak2 yg mahu menghafaz ayat2 Al-quran 🌸Anak2 kecil yg sukakan lagu OmarHana Ciri-ciri khas IAD ✔️Ringan ✔️Rechargable(boleh dicas semula)
RM 98

My First Book x Omar Hana Islamic Version

Baru
Mommy risau anak yang semakin melekat pada gajet? Risau anak rosak mata? Kerap tantrum kerana pendedahan gajet yang terlampau? Memperkenalkan MyFirstBook dark Mommyhana. Memupuk rasa cinta akan buku✔️ Mudah dibawa kemana-mana✔️ Menggunakan bateri✔️ Mengelakkan mata dari rosak kerana cahaya skrin✔️ Hadiah yang menarik untuk diberi kepada kanak-kanak✔️
RM 89

Combo Set Youbaby Krim & Shower Gel Head To Toe

Baru
Website https://youbaby.my/
RM 95

Youbaby Krim 60ml

Baru
Website https://youbaby.my/
🌸 YOUBABY CREAM 🌸 ——————————————- 🌱Natural produk yang bebas dari paraben, steroid, mercury serta bahan kimia berbahaya dan selamat untuk bayi. 🌱Di rumus khas menggunakan bahan premium seperti EO geranium, Casia Senna Leaf, VCO, Habatusauda, Garlic, Minyak Jojoba, dan Aloevera untuk merawat masalah bayi. 🌱 Dengan tambahan moisturiser untuk melembabkan kulit bayi sensitif. ✅ Tidak ...
RM 59.90

Penyedut Hingus Automatik: Nasal Aspirator

Baru
Website https://bit.ly/NEDBookstoreEBOH
PENYEDUT HINGUS AUTOMATIK BERMUZIK* 🎶🎶 Penyedut hingus elektronik dari Mommyhana direka khas untuk menyedut lendir yang berlebihan daripada hidung bayi. Cara pengunaan sangat mudah. Anda hanya perlu memasukkan muncung yang sesuai ke dalam hidung bayi sebagai medium dalam proses menyedut lendir. Apabila penyedut diaktifkan, penyedut ini akan menyedut keluar cecair yang tidak diingini dari hidung ...
RM 109

Islamic Audio Device

Baru
✨💖 IBU BAPA BIJAK 💖✨ Memperkenalkan 1 Product meletop Islamic Audio Device (IAD) by MommyHana 😍 Yang mana satu pilihan warna di qalbu ? ➡️ Biru ➡️ Pink Siapa yg memerlukan IAD ? 🤔 🌸Ibu Mengandung 🌸Bayi dan anak kecil yg sukar untuk tidur 🌸Ibu Ayah yg sukakan ketenangan 🌸Ibu Ayah yg suka mendengar alunan ...
RM 98

Youbaby Shower Gel Head to Toe 120ml

Baru
Website https://youbaby.my/
🌸 YOUBABY SHOWER GEL HEAD TO TOE 🌸 ———————————————————— 🌱Natural produk yang bebas dari SLS dan Paraben. Selamat digunakan untuk masalah kulit sensitif. 🌱Di rumus khas menggunakan bahan premium seperti EO geranium, Casia Senna Leaf, VCO & Garlic untuk membantu masalah bayi. 🌱 Mempunyai kandungan moisturiser untuk membantu melembapkan kulit bayi. ✅ Tidak pedihkan mata ...
RM 39

My First Book Omar Hana

Baru
Hai ibu ayah yang sedang mencari “Teman” untuk anak-anak sempena cuti sekolah dilanjutkan ni. Kami kongsikan set My First Book Omar Hana + Islamic Audio Device yang sangat menarik untuk ibu ayah semua. My First Book Omar Hana ini terbukti memudahkan ibu ayah untuk menyelesaikan tugasan harian sambil anak anak ditemani buku berbunyi viral ini. ...
RM 89

BioGaia Probiotic Drop

Baru
Website https://biogaia.com.my/shop/
BioGaia is SPECIAL, it is derived from human mother’s milk. Only BioGaia probiotic contains the natural probiotic strain Lactobacillus reuteri DSM 17938. This SPECIAL probiotic strain can survive in acidic environment of human’s stomach and naturally colonizes the digestive tract. It is one of the most well-researched probiotics in the world with up to 217 ...
RM 95

BioGaia Probiotic Chewable Tablets

Baru
Website https://biogaia.com.my/shop/
BioGaia is SPECIAL. Only BioGaia probiotic contains the natural probiotic strain Lactobacillus reuteri DSM 17938. This SPECIAL probiotic strain can survive in acidic environment of human’s stomach and naturally colonizes the digestive tract. It is one of the most well-researched probiotics in the world with up to 217 clinical trials using Lactobacillus reuteri DSM 17938 ...
RM 95

Baby Spa Set

Baru
Baby Spa Set ni memang pilihan yang terbaik 👍 untuk dijadikan sebagai hadiah🎁 . Boleh dikatakan lengkap dah untuk harian si manja 🧸. Ibu berpantang pun boleh relax sikit. Time mandi 🚿boleh mandikan terus dengan Calm Bath. Lepas mandi sapukan Resty Oil pada perut untuk elak kembung perut, rambut & serata badan. Akhir sekali sapukan ...
RM 150

Cool Fever set

Baru
Ini adalah usaha pertama mak ayah untuk guna bila anak kena: Demam Batuk Selsema Anak demam tak kalut dah nak perah lemon ke, cari daun inai ke. Just mandikan dengan cf bath ni. Confirm hingus dan kahak terkeluar. Ibu mengandung pun wajib ada tau. Ibu mengandung kalau terkena batuk paling seksa. Siap nak terkencing tu. ...
RM 97

Kit kecemasan

Baru
Ada lagi yang tak tahu beza 5 balm comel ni? meh nak habaq: Si kuning untuk semua masalah perut. Baby baru lahir kuning tinggi, sapu si kuning bagi berak. Flush semua kuning dia. Si pink untuk gelema, kahak, hidung tersumbat tu.Tenyeh kat hidung boleh, tak panas pun. Baby suka lagi sebab wangi. Si ungu dan ...
RM 55

SET BERPANTANG AISYAH

Baru
Website https://www.keepdara.com/shop-1/
SET BERPANTANG LENGKAP MESRA PENYUSUAN BAYI SESUAI BAGI IBU BERPANTANG NORMAL DAN PEMBEDAHAN – UNTUK KEGUNAAN 44 HARI BERPANTANG MENGIKUT ATURAN – MEMBANTU MEMPERBANYAKKAN SUSU BADAN – MEMBANTU PENYEMBUHAN LUKA CZER DAN NORMAL – MEMBANTU MENGURANGKAN KEKUNINGAN BAYI – MEMBANTU PENGECUTAN DAN PEMULIHAN RAHIM – MENINGKATKAN AURA – MEMBANTU PENGECUTAN KULIT PERUT LUAR
RM 175

Fruits Feeder

Baru
Website https://www.instagram.com/rh_fawwazbabyfood/
This product uses: PP+silica gel and other environmentally friendly materials, your baby can use it with confidence. Specifications:- Size : Large Color : 2 colors for each design Material : Silicone mesh bag + PP body
RM 10

Baby Coverall Bibs

Baru
Website https://www.instagram.com/rh_fawwazbabyfood/
Are you BLW Mother? How many times did you have to clean up after the meal? Now you have the perfect helper  Waterproof and environmentally friendly fabrics You can clean and quickly after a meal and protect yourself against nasty surprises. Fits all chairs. Even tourist without a table 🙂 Suitable for children from 10 ...
RM 60

Baby Cookies Fawwaz

Baru
Website https://www.instagram.com/rh_fawwazbabyfood/
FAWWAZ BABY COOKIES 3 PERISA -BANANA – Unsalted Butter, pisang berangan, oat, kurma (180g) -DATES – Unsalted Butter, kurma, oat (180g) -CHOCOLATE – Unsalted Butter, kurma, oat, coklat (180g)
RM 25

Mega Box Pants – Size XXL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Pants – Size XL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Pants – Size L

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Pants – Size M

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Multivitamin & Minerals

Baru
Multivitamin & Minerals ✅ Herba Land made in Canada ✅ Makanan tambahan utk mengekalkan kesihatan bg kanak-kanak ✅ Di syor kan kepada kanak-kanak berusia EMPAT TAHUN DAN KE ATAS ✅ Mendapat sijil halal dari ISLAMIC FOOD AND NUTRITION COUNCIL OF CANADA (Halal Canada) ✅ Bentuk dan warna yang menarik serta boleh dikunyah ✅ NON GMO ...
RM 29.90

Calcium With D3

Baru
Calsium With D3 ✅ Herba Land made in Canada ✅ Makanan tambahan utk mengekalkan kesihatan bg kanak-kanak ✅ Membantu pembentukan tulang dan mengekalkan tumbesaran tulang dan gigi ✅ Di syor kan kepada kanak-kanak berusia EMPAT TAHUN DAN KE ATAS ✅ Mendapat sijil halal dari ISLAMIC FOOD AND NUTRITION COUNCIL OF CANADA (Halal Canada) ✅ Bentuk ...
RM 29.90

Bubur Beras Putih

Baru
TRAVEL & BABYSITTER FRIENDLY. NO SALT, NO SUGAR, NO PRESERVATIVES. “BUBUR FAWWAZ BABY FOOD” 💙 Untuk bayi 6 bulan & ke atas. 💙 Tekstur sangat halus. Sesuai utk bayi baru nk belajar makan. 💙 Ready to eat. Tambah air panas/ suam je dah boleh makan. 💙 Menjimatkan masa dan menjadikan kerja lebih cepat dan 💙 ...
RM 25

Omega 3 With DHA + EPA

Baru
Omega 3 With Dha + Epa ✅ Herba Land made in Canada ✅ Makanan tambahan utk mengekalkan kesihatan bg kanak-kanak ✅ Dari minyak ikan yang terpilih dan berkualiti ✅ Nutrition yang di perlukan untuk kanak-kanak ✅ Baik utk jantung dan peredaran darah ✅ Di syor kan kepada kanak-kanak berusia EMPAT TAHUN DAN KE ATAS ✅ ...
RM 29.90

Swimming Pants

Baru
✅ Harga yang sangat berpatutan. ✅ Senang di buka di bahagian tepi diapers ketika basah. ✅ Tidak kembung / Tidak menyerap air ketika berada di dalam air seperti diapers biasa / diapers harian. ✅ Bahagian kiri dan kanan yg elastic untuk mengawal dari kebocoran. ✅ Bahagian kiri dan kanan yang stretchable memberikan keselesaan kepada bayi. ...
RM 17

Mini Pack – Size XXL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 10

Mini Pack – Size XL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 10

Mini Pack – Size L

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 10

Nufiya Organic Milkbooster

Baru
Lazada https://www.lazada.com.my/shop/feelta-beauty-selangor/
UNTUK NUFIYA OMB COME BACK VERSION, KAMI MENGGUNAKAN HANYA 5 BAHAN SAHAJA. – KURMA MERAH – LONGAN KERING – MADU – GOJI BERRY – KURMA HITAM ( ROSEBUDS OUT OF STOCK – TETAPI KAMI GANTIKAN DENGAN LEBIHAN UNTUK KURMA MERAH YANG MEMBANTU BOOST SUSU DAN NAIKKAN HB ) *CARA MEREBUS OMB* Tips 1 ▪Rebus kesemua ...
RM 25

Ladyes Coafee Nufiya

Baru
💋LAYDESS COAFEE💋 Terima kasih kerana berminat dengan LADYES COAFEE 1 box mengandungi 15 sachet *Bahan-bahan :* • Kopi arabica • Serbuk koko • Krimer • Gula • Ekstrak kacip fatimah • Ekstrak manjakani • Ekstrak akar serapat • Ekstrak lobata *Kelebihan :* • Membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut • Membantu meningkatkan estrogen (rangsangan seksual) ...
RM 39.90

OMB Advance Plus Nufiya

Baru
Terima kasih kerana berminat dengan OMBADVANCE 1 box mengandungi 15 sachet *Bahan-bahan :* • Extract kurma cina (Merah) • Extract kurma hitam • Extract longan • Extract goji • Extract madu • Extract rosebuds • Brewers Yeast • Arabic Gum *Kelebihan :* • Memekatkan susu ibu • Menambah susu ibu dengan pantas • Memberi tenaga ...
RM 59.90

OMB Buah Nufiya

Baru
🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶 ☘Kandungan setiap 1BEKAS :- ( kegunaan 2 minggu ) Bahan² 250g :- • KURMA CINA ( merah ) • KURMA HITAM • LONGAN • GOJI BERRY • ROSEBUDS • MADU ☘Kelebihan :- 🌺• Memekatkan susu ibu 🌺• Menambah susu ibu dengan pantas 🌺• Memberi tenaga berpanjangan 🌺• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan ...
RM 25

Mini Pack – Size M

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 10

Regular Pack – Size XXL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 26

Regular Pack – Size XL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 26

Regular Pack – Size L

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 26

Regular Pack – Size M

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 26

Regular Pack – Size S

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 26

Mega Box Pants – Size XXL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Okizz Double Electric Breastpump

Baru
[OKIZZ NEW DOUBLE BREAST PUMP : IRIS] . We would like to introduce to you, Okizz latest double breast pump : Iris! . – Double Breastpump – 2 Phases Expressing Mode (Massage/ Deep Suction) – Additional Mode (Mix Mode) – 9 Levels Pumping Pressure – BPA Free – 24mm full silicone breast shield funnel – ...
RM 99

Mega Box Pants – Size XL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Pants – Size L

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Pants – Size M

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Nona Roguy Set Harmoni

Baru
Mengandungi: Phytonatal 90 biji Akar Herbanika 10 tbag Minyak Herbanika 100ml Minyak Ommey 10ml Cara penggunaan: Phytonatal 90 biji Diambil mula hari ke3 utk bersalin normal atau hari ke 7 bagi bersalin secara czer/ bila badan dah mula sedikit kuat utk ke tandas. Tujuan mudahkan melawas membuang air besar. Akar Herbanika 10 tea bag Teh ...
RM 139

Mega Box Tape – Size XXL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Tape – Size XL

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Tape – Size L

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Tape – Size M

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Tape – Size S

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mega Box Tape -Size Newborn

Baru
✅ Nappy Time made in German (teknologi german 👍🏼) ✅ Nappy Time sesuai utk kulit bayi yg sensitif dan utk NB 🤗 ✅ Nappy Time nipis (ultrathin) TAPI, 7x penyerapan dan tahan bocor 😱 ✅ Nappy Time mempunyai ultra Absorbent – sgt berkesan dlm penyerapan air kencing yg byk, dan memberikan keselesaan kepada bayi kerana ...
RM 38

Mandian Herba

Baru
Uncang Mandian Herba Cendara mengandungi daun-daun kayu terpilih seperti daun mengkudu, serengan, senduduk, halban, balik angin, sireh, serai wangi dan lain-lain. Mandian herba ini amat sesuai digunakan oleh ibu-ibu berpantang mahupun tidak untuk mendapatkan manfaatnya. ISI KANDUNGAN 4 bunjut mandian herba- 1 bunjut boleh digunakan 10 kali sehingga hilang bau dan warna air rebusan. CARA ...
RM 66

Bengkung Eksklusif Helohana

Baru
Bengkung Eksklusif Helohana adalah bengkung tradisi pertama dilengkapi struktur sokongan postur badan, sokongan kedudukan punggung, menjaga kedudukan rahim, dilengkapi zip 10” boleh diselak untuk mudah ke tandas, selesa dan tidak mudah bergulung ketika dipakai pada waktu yg lama & tali mudah dipasang sendiri
RM 177

Set Tun Puteh

Baru
Set Berpantang Tun Fatimah adalah set mewah penjagaan ibu berpantang untuk kembali bertenaga, rasa sihat dan menawan secara luaran dan dalaman dengan perawatan ekstra penjagaan tubuh badan, perawatan ekstra organ intim dan dilengkapi dengan Bengkung Tradisi Ekskusif Helohana untuk kembali langsing dan menjaga tulang belakang, pinggang dan kedudukan punggung. Set ini dilengkapi dengan 8 item ...
RM 267

Set Tun Aminah

Baru
Set Berpantang Tun Fatimah adalah set mewah penjagaan ibu berpantang untuk kembali bertenaga, rasa sihat dan menawan secara luaran dan dalaman dengan perawatan ekstra penjagaan tubuh badan, perawatan ekstra organ intim dan dilengkapi dengan Bengkung Tradisi Ekskusif Helohana untuk kembali langsing dan menjaga tulang belakang, pinggang dan kedudukan punggung. Set ini dilengkapi dengan 11 item ...
RM 365

Set Tun Sari

Baru
Set Berpantang Tun Sari adalah set penjagaan ibu berpantang untuk kembali bertenaga, rasa sihat dan menawan secara luaran dan dalaman dengan perawatan ekstra penjagaan tubuh badan, perawatan ekstra organ intim dan dilengkapi dengan Bengkung Tradisi Ekskusif Helohana untuk kembali langsing dan menjaga tulang belakang, pinggang dan kedudukan punggung. Set ini dilengkapi dengan 9 item lengkap ...
RM 365

Set Tun Fatimah

Baru
Set Berpantang Tun Fatimah adalah set mewah penjagaan ibu berpantang untuk kembali bertenaga, rasa sihat dan menawan secara luaran dan dalaman dengan perawatan ekstra penjagaan tubuh badan, perawatan ekstra organ intim dan dilengkapi dengan Bengkung Tradisi Ekskusif Helohana untuk kembali langsing dan menjaga tulang belakang, pinggang dan kedudukan punggung. Set ini dilengkapi dengan 12 item ...
RM 477

Tungku Baby

Baru
Tungku Baby : Rm9 Random Design Isian habatussauda , lada hitam , biji sawi , halba dan herba2 terpilih . nie yaya cerita Cara Penggunaan Tungku Bayi : 👉🏻 Tekapkan pada seterika , dan tuam ke tempat bermasalah seperti perut , tapak tangan , tapak kaki , belakang , betis , dan sekitar bebird (hanya ...
RM 9

Blanket Baby

Baru
NEW ! Baby Blanket in the House 🥰🥰 yeayy . . (Rm29pcs exc postage 🌹) – New n High Quality – Material Cotton – Saiz 100x75cm Available : Light Blue , White , Beige n Pink .
RM 29

Bedung Instant (sarung sahaja)

Baru
Bedung Instant (inc cap or headband) – 1 pcs Rm32 – 2 pcs Rm59 – 4 pcs Rm105
RM 32

Bedung Cotton 110x90cm

Baru
Bedung Cotton – 110x 94cm – 1pcs Rm35.90 – 2pcs Rm70 – 4pcs Rm135 ____ Ini pula jenis bedung cotton . 🤗 dia tkde beza apa sngt , cumanya desgn n kain die je laa . material die tk panas sejuk , n sesuai untuk kulit baby 😘 ini material die mcm tshrt jugkk , ...
RM 35.90

Bedung Muslin 120x120cm

Baru
Bedung Muslin – 120x120cm – 1pcs Rm25 – 2pcs Rm49 – 4pcs Rm99 inc postage _____ ini jenis bedung muslin die kain napkin tapi saiz besar . kire besar die tue smpai sesuai laa selimut n nursg cover jugk 🤗 material muslin nie jugk tebal skit dr lampin . kualiti elok lagi haa , tapi ...
RM 25

Flannel Swaddle 76x102cm

Baru
Bedung Flannel 76cm x 102cm : – 1Set (4pcs) Rm49.90 ____ bedung flannel . jenis material die cm kain kapas tue . lembutt je . selalu org guna buat bedung haa . 🤗 sebb material die jenis suam2 pns . hehe kalau di hospital , doc n nurse guna material flannel untk bedungkan baby selepas ...
RM 49.90

Flannel Small 76×76 cm

Baru
Bedung Flannel 76cm x 76cm : – 1Set (4pcs) Rm38.90 ____ bedung flannel . jenis material die cm kain kapas tue . lembutt je . selalu org guna buat bedung haa . 🤗 sebb material die jenis suam2 pns . hehe kalau di hospital , doc n nurse guna material flannel untk bedungkan baby selepas ...
RM 38.90

Barut Baby Bertali (bercorak)

Baru
🌹Barut Bayi Bertali / Wrap 🌹 – Rm 12pcs . (Saiz 21×6.5inchi)✔️ Fitt dari Newborn sampai baby 6bulan lebih (12kg) 😱 TAPIII 👇🏻 Untuk pembelian secara SET 🎀 1. Set A : 5pcs Rm55 2. Set B : 8pcs Rm85 3.Set C : 12pcs Rm120+Tungku Baby 🔥 *(Hott Item)* . 4.Set D : 15pcs Rm139+Tungku ...
RM 12