IMG-20200826-WA0062
  • Seberang Perai Selatan, Pulau Pinang
RM 270

Full set yang mengandungi 5balm + stommy oil

T-Rub untuk semua masalah perut. Baby baru lahir kuning tinggi, sapu si kuning bagi berak. Flush semua kuning dia.

CF-Rub untuk gelema, kahak, hidung tersumbat tu.Tenyeh kat hidung boleh, tak panas pun. Baby suka lagi sebab wangi.

Sleep Time dan Calm Time untuk baby tido lena malam. Jenis baby mengamuk, nak beriba 24 jam, jenis bunyi cicak pun terjaga bulat bijik mata buleh sapu 2 balm nih.

Skeenz untuk kulit. Ruam ka, gigit nyamuk ka, nappy rash ka, boleh sapu hak ni.

Stommy oil atau minyak telon

🔥 Memberi kehangatan kpd bayi.
🔥 Mengelakkan bayi dari dr kembung perut atau masuk angin.
🔥 Memberi kesegaran dengan haruman mint.
🔥 Memudahkan proses pencernaan dan penghadaman perut.
🔥 Melembutkan kulit.

Share iklan ini :

Pautan untuk membeli

Tinggalkan Review Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *