1. PENIAGA : Platform Baby Bazaar by Pa&Ma ini terbuka kepada semua pengasas produk, pengeluar, pengedar atau ejen sah produk bayi, ibu mengandung dan ibu berpantang.

2. YURAN : Pemilik atau peniaga produk yang berminat untuk mengiklan di Baby Bazaar perlu membuat bayaran pendaftaran dengan pembayaran penuh. Kami menawarkan 3 pakej berlainan mengikut kesesuaian peniaga (1 bulan / 6 bulan / 1 tahun). Sila rujuk Jaduan (a).

Jadual (a) : CAS PLATFORM PROMOSI Baby Bazaar

Tambahan tempoh
promosi
Yuran
1 bulan RM 30
6 bulan RM 170
12 bulan RM 300

3. SAH LAKU : Tempoh sahlaku ialah berkuatkuasa dari tarikh barangan dipamerkan. Semua produk akan dikeluarkan dari laman sesawang selepas tamat tempoh.

4. JUMLAH PRODUK : Jumlah barangan yang boleh diiklankan ialah sebanyak 100 item sahaja dalam tempoh berkenaan.

5. CAS PRODUK TAMBAHAN : Peniaga yang mengambil mana-mana pakej, dibenarkan untuk menambah jumlah barangan (dalam tempoh langganan yang sama) dengan cas minimum akan dikenakan, sila rujuk Jadual (b).

Jadual (a) : CAS PRODUK TAMBAHAN Baby Bazaar

Tambahan produk Yuran
100 produk RM 20
200 produk RM 30
500 produk RM 50

6. GAMBAR ASLI : Paparan gambar produk adalah hakmilik asli peniaga BUKANNYA yang diambil dari mana-mana sumber tanpa kebenaran. Jika sabit kesalahan, pihak Jom Bazaar tidak akan bertanggungjawab.

7. KEMASKINI AKAUN : Peniaga perlu mengemaskini akaun perniagaan sendiri dan memuatnaik produk/servis yang ingin diiklan secara manual di bahagian dashboard. Kesemua maklumat perlulah diisi dengan lengkap dan disemak. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya butiran yang diberikan adalah salah.

8. HUB REVIEW : Tiada sebarang transaksi akan berlaku di laman sesawang Baby Bazaar kerana platform ini merupakan platform review syarikat peniaga dan
produk sahaja.

9. PENYENARAIAN PAUTAN (LINK) : Pelawat akan menghubungi peniaga melalui mana-mana medium yang dipaparkan di laman Baby Bazaar.

10. TRANSAKSI BELIAN : Peniaga perlu berurusan dengan pelanggan untuk segala urusan pembelian dan penghantaran tanpa melibatkan pihak Baby Bazaar. Pihak Baby Bazaar TIDAK terlibat dalam apa juga transaksi belian produk.

11. FLASHSALE : Peniaga akan diberi peluang untuk menyertai Baby Bazaar FLASH SALE sepanjang tempoh langganan tersebut. Tarikh FLASH SALE akan diumumkan di lawan sesawang Baby Bazaar dari masa ke semasa.

12. FB Pa&Ma Baby Fiesta & IG : Sejumlah 20 produk pertama/utama peniaga akan dimuat naik di Facebook Pa&Ma Fiesta dan Instagram @fiestabypama bagi tujuan promosi tambahan.

13. PENAMATAN PERJANJIAN : Pihak Baby Bazaar berhak menamatkan perjanjian (kontrak) seandainya kami menerima banyak aduan negatif terhadap servis yang diberikan kepada pelanggan.

14. TIADA KOMISYEN JUALAN : Kami TIDAK menerima sebarang komisyen atas apa juga produk peniaga yang terjual.

15. PENAMATAN KONTRAK : Tiada pemulangan semula yuran yang telah dibayar sekiranya vendor tidak mahu meneruskan penjanjian ini.

16. PIHAK KETIGA : Jom RASA hanyalah entiti penyedia platform direktori, promosi, dan reviu sahaja. Sebarang masalah timbul sewaktu urusan jual beli bukan dibawah tanggungjawab kami.

17. CARA PEMBAYARAN :

Pembayaran boleh dilakukan di toko.ideaktiv.com :
NU IDEAKTIV SDN BHD
BANK : MAYBANK ISLAMIC BERHAD
NO AKAUN : 5642 7652 8309
KOD SWIFT : MBBEMY